Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23542
Назва: | Харчова хімія |
Автори: | Євлаш, Вікторія Владленівна Пестіна, Ганна Олександрівна Отрошко, Наталія Олександрівна Горальчук, Андрій Богданович |
Ключові слова: | харчова хімія;харчові технології;харчова інженерія;лабораторні роботи |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Харчова хімія: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"; уклад.: В. В. Євлаш, Г. О. Пестіна, Н. О. Отрошко, А. Б. Горальчук; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто хімічний склад харчових систем. Методичні вказівки включають сім основних тем теоретичного курсу: білки, ліпіди, вуглеводи, фенольні сполуки, харчові кислоти, вода та мінеральні речовини, вітаміни. Лабораторні роботи за цими темами включають методики, які традиційно використовуються для аналізу продуктів харчування, а також нові методики, удосконалені на кафедрі загальної та харчової хімії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23542 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_khimii_lab_2011.pdf | 574.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.