Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorПестіна, Ганна Олександрівна-
dc.contributor.authorОтрошко, Наталія Олександрівна-
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.date.accessioned2023-02-21T18:07:27Z-
dc.date.available2023-02-21T18:07:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationХарчова хімія: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"; уклад.: В. В. Євлаш, Г. О. Пестіна, Н. О. Отрошко, А. Б. Горальчук; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23542-
dc.description.abstractРозглянуто хімічний склад харчових систем. Методичні вказівки включають сім основних тем теоретичного курсу: білки, ліпіди, вуглеводи, фенольні сполуки, харчові кислоти, вода та мінеральні речовини, вітаміни. Лабораторні роботи за цими темами включають методики, які традиційно використовуються для аналізу продуктів харчування, а також нові методики, удосконалені на кафедрі загальної та харчової хімії.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectхарчова інженеріяuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.titleХарчова хіміяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_khimii_lab_2011.pdf574.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.