Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23542
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, Вікторія Владленівна | - |
dc.contributor.author | Пестіна, Ганна Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Отрошко, Наталія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-21T18:07:27Z | - |
dc.date.available | 2023-02-21T18:07:27Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Харчова хімія: методичні вказівки для виконання лабораторних робіт студентами напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" піднапрям "Харчова інженерія"; уклад.: В. В. Євлаш, Г. О. Пестіна, Н. О. Отрошко, А. Б. Горальчук; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 44 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23542 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто хімічний склад харчових систем. Методичні вказівки включають сім основних тем теоретичного курсу: білки, ліпіди, вуглеводи, фенольні сполуки, харчові кислоти, вода та мінеральні речовини, вітаміни. Лабораторні роботи за цими темами включають методики, які традиційно використовуються для аналізу продуктів харчування, а також нові методики, удосконалені на кафедрі загальної та харчової хімії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | харчова інженерія | uk_UA |
dc.subject | лабораторні роботи | uk_UA |
dc.title | Харчова хімія | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_khimii_lab_2011.pdf | 574.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.