Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23491
Назва: | Мікробіологія |
Автори: | Коваленко, Валентина Олексіївна Євлаш, Вікторія Владленівна Головко, Микола Павлович |
Ключові слова: | мікробіологія;мікроорганізми;якість харчових продуктів;техніка безпеки;перша допомога;лабораторні роботи |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Мікробіологія: метод. вказ. до виконання лаборат. робіт для студентів за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"; уклад.: В. О.Коваленко, В. В.Євлаш, М. П.Головко, Л. О.Чернова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 65 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання дисципліни "Мікробіологія" є формування у студентів знань про будову мікроорганізмів, опанування методів дослідження мікроорганізмів, вичення особливостей їхнього хім. складу, типів живлення та дихання, значення біохімічної активності мікроорганізмів у процесах кругообігу речовин у природі, при виготовленні та зберіганні продовольчої сировини та харчових продуктів, впливу чинників навколишнього середовища на біохімічну активність мікроорганізмів та умови, які впливають на якість харчових продуктів, а також знань про мікроби - шкідники виробництва та збудники псування продовольчої сировини та харчових продуктів. Завданням даних розділів дисципліни є засвоєння майбутніми фахівцями практичних навичок роботи з мікроскопом, виготовлення та дослідження препаратів для мікроскопії, методів їхнього фарбування. Завданням мет. вказ. є засвоєння майбутніми фахівцями практ. навичок роботи з мікроскопом, виготовлення та дослідження препаратів для мікроскопії, методів їхнього фарбування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23491 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_mikrobiolohiya_2010.pdf | 511.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.