Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23491
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоваленко, Валентина Олексіївна-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.date.accessioned2023-02-21T12:56:56Z-
dc.date.available2023-02-21T12:56:56Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМікробіологія: метод. вказ. до виконання лаборат. робіт для студентів за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"; уклад.: В. О.Коваленко, В. В.Євлаш, М. П.Головко, Л. О.Чернова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2010. 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23491-
dc.description.abstractМетою викладання дисципліни "Мікробіологія" є формування у студентів знань про будову мікроорганізмів, опанування методів дослідження мікроорганізмів, вичення особливостей їхнього хім. складу, типів живлення та дихання, значення біохімічної активності мікроорганізмів у процесах кругообігу речовин у природі, при виготовленні та зберіганні продовольчої сировини та харчових продуктів, впливу чинників навколишнього середовища на біохімічну активність мікроорганізмів та умови, які впливають на якість харчових продуктів, а також знань про мікроби - шкідники виробництва та збудники псування продовольчої сировини та харчових продуктів. Завданням даних розділів дисципліни є засвоєння майбутніми фахівцями практичних навичок роботи з мікроскопом, виготовлення та дослідження препаратів для мікроскопії, методів їхнього фарбування. Завданням мет. вказ. є засвоєння майбутніми фахівцями практ. навичок роботи з мікроскопом, виготовлення та дослідження препаратів для мікроскопії, методів їхнього фарбування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectтехніка безпекиuk_UA
dc.subjectперша допомогаuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.titleМікробіологіяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_mikrobiolohiya_2010.pdf511.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.