Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430
Название: Методи оптимізації
Авторы: Синєкоп, Микола Сергійович
Манжос, Наталія Володимирівна
Торяник, Олександр Іванович
Ключевые слова: математичне моделювання в економіці;технологічні процеси;методи оптимізації;розв'язування задач
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Синєкоп М. С., Манжос Н. В., Торяник О. І. Методи оптимізації: опорн. консп. лекц. з дисц. " Оптимізація технологічних процесів " для студ. напр. підгот.: 6.051701 " Харчові технології та інженерія " спец. " Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 49 с.
Краткий осмотр (реферат): У виданні розглянуто науково-обгрунтований підхід до проектування технологічних систем виробництва харчових продуктів, що потребує активного використання математичного апарату для складання моделей технологічного процесу, знаходження оптимального розв'язку з метою раціоналізації технологічного циклу виробництва харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_Metody optymizatsiyi_2011.pdf1.08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.