Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСинєкоп, Микола Сергійович-
dc.contributor.authorМанжос, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТоряник, Олександр Іванович-
dc.date.accessioned2023-02-20T19:47:33Z-
dc.date.available2023-02-20T19:47:33Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСинєкоп М. С., Манжос Н. В., Торяник О. І. Методи оптимізації: опорн. консп. лекц. з дисц. " Оптимізація технологічних процесів " для студ. напр. підгот.: 6.051701 " Харчові технології та інженерія " спец. " Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430-
dc.description.abstractУ виданні розглянуто науково-обгрунтований підхід до проектування технологічних систем виробництва харчових продуктів, що потребує активного використання математичного апарату для складання моделей технологічного процесу, знаходження оптимального розв'язку з метою раціоналізації технологічного циклу виробництва харчових продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectматематичне моделювання в економіціuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectметоди оптимізаціїuk_UA
dc.subjectрозв'язування задачuk_UA
dc.titleМетоди оптимізаціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Metody optymizatsiyi_2011.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.