Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Синєкоп, Микола Сергійович | - |
dc.contributor.author | Манжос, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Торяник, Олександр Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-20T19:47:33Z | - |
dc.date.available | 2023-02-20T19:47:33Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Синєкоп М. С., Манжос Н. В., Торяник О. І. Методи оптимізації: опорн. консп. лекц. з дисц. " Оптимізація технологічних процесів " для студ. напр. підгот.: 6.051701 " Харчові технології та інженерія " спец. " Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 49 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430 | - |
dc.description.abstract | У виданні розглянуто науково-обгрунтований підхід до проектування технологічних систем виробництва харчових продуктів, що потребує активного використання математичного апарату для складання моделей технологічного процесу, знаходження оптимального розв'язку з метою раціоналізації технологічного циклу виробництва харчових продуктів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | математичне моделювання в економіці | uk_UA |
dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
dc.subject | методи оптимізації | uk_UA |
dc.subject | розв'язування задач | uk_UA |
dc.title | Методи оптимізації | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_Metody optymizatsiyi_2011.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.