Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430
Title: Методи оптимізації
Authors: Синєкоп, Микола Сергійович
Манжос, Наталія Володимирівна
Торяник, Олександр Іванович
Keywords: математичне моделювання в економіці;технологічні процеси;методи оптимізації;розв'язування задач
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Синєкоп М. С., Манжос Н. В., Торяник О. І. Методи оптимізації: опорн. консп. лекц. з дисц. " Оптимізація технологічних процесів " для студ. напр. підгот.: 6.051701 " Харчові технології та інженерія " спец. " Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 49 с.
Abstract: У виданні розглянуто науково-обгрунтований підхід до проектування технологічних систем виробництва харчових продуктів, що потребує активного використання математичного апарату для складання моделей технологічного процесу, знаходження оптимального розв'язку з метою раціоналізації технологічного циклу виробництва харчових продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Metody optymizatsiyi_2011.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.