Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382
Назва: Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу
Інші назви: Fat for making culinary products by means of high-temperature effect
Автори: Тимчук, Сергій Михайлович
Поздняков, Володимир Васильович
Федак, Наталя Василівна
Кириченко, Віктор Васильович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Дата публікації: 11-кві-2010
Бібліографічний опис: Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на винахід.№ 58463 МПК A23D 7/005 (2011.01) . Тимчук Сергій Михайлович, Поздняков Володимир Васильович, Федак Наталя Василівна, Кириченко Віктор Васильович, Діхтярь Альона Миколаївна. Заяв. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011. Бюл. № 7. 2 с.
Серія/номер: 58463;
Короткий огляд (реферат): Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
58463-uapatents.com.pdf141.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.