Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorПоздняков, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-02-20T14:39:23Z-
dc.date.available2023-02-20T14:39:23Z-
dc.date.issued2010-04-11-
dc.identifier.citationЖир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на винахід.№ 58463 МПК A23D 7/005 (2011.01) . Тимчук Сергій Михайлович, Поздняков Володимир Васильович, Федак Наталя Василівна, Кириченко Віктор Васильович, Діхтярь Альона Миколаївна. Заяв. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011. Бюл. № 7. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382-
dc.description.abstractЖир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries58463;-
dc.titleЖир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливуuk_UA
dc.title.alternativeFat for making culinary products by means of high-temperature effectuk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
58463-uapatents.com.pdf141.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.