Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тимчук, Сергій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Поздняков, Володимир Васильович | - |
dc.contributor.author | Федак, Наталя Василівна | - |
dc.contributor.author | Кириченко, Віктор Васильович | - |
dc.contributor.author | Діхтярь, Альона Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-20T14:39:23Z | - |
dc.date.available | 2023-02-20T14:39:23Z | - |
dc.date.issued | 2010-04-11 | - |
dc.identifier.citation | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на винахід.№ 58463 МПК A23D 7/005 (2011.01) . Тимчук Сергій Михайлович, Поздняков Володимир Васильович, Федак Наталя Василівна, Кириченко Віктор Васильович, Діхтярь Альона Миколаївна. Заяв. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011. Бюл. № 7. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382 | - |
dc.description.abstract | Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 58463; | - |
dc.title | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу | uk_UA |
dc.title.alternative | Fat for making culinary products by means of high-temperature effect | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
58463-uapatents.com.pdf | 141.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.