Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382
Название: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу |
Другие названия: | Fat for making culinary products by means of high-temperature effect |
Авторы: | Тимчук, Сергій Михайлович Поздняков, Володимир Васильович Федак, Наталя Василівна Кириченко, Віктор Васильович Діхтярь, Альона Миколаївна |
Дата публикации: | 11-апр-2010 |
Библиографическое описание: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на винахід.№ 58463 МПК A23D 7/005 (2011.01) . Тимчук Сергій Михайлович, Поздняков Володимир Васильович, Федак Наталя Василівна, Кириченко Віктор Васильович, Діхтярь Альона Миколаївна. Заяв. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011. Бюл. № 7. 2 с. |
Серия/номер: | 58463; |
Краткий осмотр (реферат): | Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23382 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
58463-uapatents.com.pdf | 141.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.