Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23334
Title: Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань
Authors: Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Токолов, Ю. І.
Кузін, М. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Кузін М. В. Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 37-39.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23334
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_21.pdf436.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.