Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23334
Title: | Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань |
Authors: | Гурський, П. В. Іващенко, С. Г. Токолов, Ю. І. Кузін, М. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Гурський П. В., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Кузін М. В. Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 37-39. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23334 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_21.pdf | 436.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.