Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23334
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorТоколов, Ю. І.-
dc.contributor.authorКузін, М. В.-
dc.date.accessioned2023-02-20T09:16:19Z-
dc.date.available2023-02-20T09:16:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГурський П. В., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Кузін М. В. Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 37-39.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23334-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleОбґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливаньuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_21.pdf436.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.