Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23334
Название: Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань
Авторы: Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Токолов, Ю. І.
Кузін, М. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Гурський П. В., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Кузін М. В. Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 37-39.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23334
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_21.pdf436.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.