Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23316
Назва: Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Мельничук, Сергій Дмитрович
Гарнцарек, Барбара
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевий, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Ключові слова: фізико-хімічні властивості;сироваткові білки;гідроліз білків;емульгуюча здатність;фаза коагуляції;паст закусочних;кислотність
Дата публікації: 2012
Видавництво: K : Вид-во «Аграр Медіа Груп»
Бібліографічний опис: Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: монографія; П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, С. Д.Мельничук, Д. Ю.Прасол та ін.K : Вид-во «Аграр Медіа Груп», 2012. 168 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання сиру кисломолочного нежирного для виготовлення паст закусочних в закладах ресторанного господарства, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, аспірантів, студентів, що займаються науковою роботою. Запропоноване видання має достатній візуальний супровід, перелік технічних питань та рекомендовану науково-методичну літературу, розраховане також на інженерів-технологів, що працюють в переробній молочній галузі та прагнуть поглибити свої знання з даного наукового напрямку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23316
ISBN: 978-646-115-9
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_PAST zakusochny_2012.pdf2.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.