Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23316
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorМельничук, Сергій Дмитрович-
dc.contributor.authorГарнцарек, Барбара-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorПерцевий, Микола Федорович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.date.accessioned2023-02-18T12:59:09Z-
dc.date.available2023-02-18T12:59:09Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТехнологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: монографія; П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, С. Д.Мельничук, Д. Ю.Прасол та ін.K : Вид-во «Аграр Медіа Груп», 2012. 168 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-646-115-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23316-
dc.description.abstractМонографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання сиру кисломолочного нежирного для виготовлення паст закусочних в закладах ресторанного господарства, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, аспірантів, студентів, що займаються науковою роботою. Запропоноване видання має достатній візуальний супровід, перелік технічних питань та рекомендовану науково-методичну літературу, розраховане також на інженерів-технологів, що працюють в переробній молочній галузі та прагнуть поглибити свої знання з даного наукового напрямку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherK : Вид-во «Аграр Медіа Груп»uk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.subjectсироваткові білкиuk_UA
dc.subjectгідроліз білківuk_UA
dc.subjectемульгуюча здатністьuk_UA
dc.subjectфаза коагуляціїuk_UA
dc.subjectпаст закусочнихuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.titleТехнологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирногоuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_PAST zakusochny_2012.pdf2.93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.