Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23314
Назва: Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Юрченко, Світлана Леонідівна
Полевич, Віталій Вадимович
Савгіра, Юрій Олексійович
Янчева, Марина Олександрівна
Поліщук Галина Євгеніївна
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока: монографія; Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, С.Л. Юрченко [та ін.]. Харків : ХДУХТ, 2010. 224 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання молочного білка для виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, аспірантів, студентів, що займаються науковою роботою. Запропоноване видання має достатній візуальний супровід, перелік технічних питань та рекомендовану науково-методичну літературу, розраховане також на інженерів-технологів, що працюють в переробній молочній галузі та прагнуть поглибити свої знання з даного наукового напрямку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23314
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon_BILKIV MOLOKA_2010.pdf4.28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.