Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23314
Название: | Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока |
Авторы: | Перцевий, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Юрченко, Світлана Леонідівна Полевич, Віталій Вадимович Савгіра, Юрій Олексійович Янчева, Марина Олександрівна Поліщук Галина Євгеніївна |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока: монографія; Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, С.Л. Юрченко [та ін.]. Харків : ХДУХТ, 2010. 224 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію щодо використання молочного білка для виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства, представлену текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначена для викладачів, аспірантів, студентів, що займаються науковою роботою. Запропоноване видання має достатній візуальний супровід, перелік технічних питань та рекомендовану науково-методичну літературу, розраховане також на інженерів-технологів, що працюють в переробній молочній галузі та прагнуть поглибити свої знання з даного наукового напрямку. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23314 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_BILKIV MOLOKA_2010.pdf | 4.28 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.