Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23313
Назва: Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein
Автори: Pertsevyi, F.
Hurskyi, P.
Yurchenko, S.
Polevych, V.
Savgira, YU.
Yancheva, M.
Polishchuk, G.
Garncarek, B.
Miskiewicz, T.
Pyvovarov, YE.
Willarrubia, M. A.
Kovyakh, I.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Kh. : ChSUFT
Бібліографічний опис: Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein: The monograph. Pertsevyi F.V., Hurskyi P.V., Yurchenko S.L. аnd oth. Kh. : ChSUFT, 2009. 206 p.
Короткий огляд (реферат): The monograph provides concentrated and comprehensively systemized scientific information concerning the use of milk protein in culinary production at restaurants. It is offered in text, technological calculations, figures, flowcharts, and tables to instructors and students engaged in scientific research. This edition has noteworthy visual illustrations, a list of technical questions, and recommended scientific-methodical references for process engineers, who work in the dairy processing industry and wish to improve their knowledge in this scientific area.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23313
ISBN: 5978-966-405-39-3
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon__Technologies_Food_2009 .pdf3.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.