Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23313
Название: | Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein |
Авторы: | Pertsevyi, F. Hurskyi, P. Yurchenko, S. Polevych, V. Savgira, YU. Yancheva, M. Polishchuk, G. Garncarek, B. Miskiewicz, T. Pyvovarov, YE. Willarrubia, M. A. Kovyakh, I. |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Kh. : ChSUFT |
Библиографическое описание: | Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein: The monograph. Pertsevyi F.V., Hurskyi P.V., Yurchenko S.L. аnd oth. Kh. : ChSUFT, 2009. 206 p. |
Краткий осмотр (реферат): | The monograph provides concentrated and comprehensively systemized scientific information concerning the use of milk protein in culinary production at restaurants. It is offered in text, technological calculations, figures, flowcharts, and tables to instructors and students engaged in scientific research. This edition has noteworthy visual illustrations, a list of technical questions, and recommended scientific-methodical references for process engineers, who work in the dairy processing industry and wish to improve their knowledge in this scientific area. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23313 |
ISBN: | 5978-966-405-39-3 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon__Technologies_Food_2009 .pdf | 3.96 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.