Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23313
Название: Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein
Авторы: Pertsevyi, F.
Hurskyi, P.
Yurchenko, S.
Polevych, V.
Savgira, YU.
Yancheva, M.
Polishchuk, G.
Garncarek, B.
Miskiewicz, T.
Pyvovarov, YE.
Willarrubia, M. A.
Kovyakh, I.
Дата публикации: 2009
Издательство: Kh. : ChSUFT
Библиографическое описание: Technologies of Food Products on the Base of Milk Protein: The monograph. Pertsevyi F.V., Hurskyi P.V., Yurchenko S.L. аnd oth. Kh. : ChSUFT, 2009. 206 p.
Краткий осмотр (реферат): The monograph provides concentrated and comprehensively systemized scientific information concerning the use of milk protein in culinary production at restaurants. It is offered in text, technological calculations, figures, flowcharts, and tables to instructors and students engaged in scientific research. This edition has noteworthy visual illustrations, a list of technical questions, and recommended scientific-methodical references for process engineers, who work in the dairy processing industry and wish to improve their knowledge in this scientific area.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23313
ISBN: 5978-966-405-39-3
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon__Technologies_Food_2009 .pdf3.96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.