Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23313
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPertsevyi, F.-
dc.contributor.authorHurskyi, P.-
dc.contributor.authorYurchenko, S.-
dc.contributor.authorPolevych, V.-
dc.contributor.authorSavgira, YU.-
dc.contributor.authorYancheva, M.-
dc.contributor.authorPolishchuk, G.-
dc.contributor.authorGarncarek, B.-
dc.contributor.authorMiskiewicz, T.-
dc.contributor.authorPyvovarov, YE.-
dc.contributor.authorWillarrubia, M. A.-
dc.contributor.authorKovyakh, I.-
dc.date.accessioned2023-02-18T12:29:56Z-
dc.date.available2023-02-18T12:29:56Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationTechnologies of Food Products on the Base of Milk Protein: The monograph. Pertsevyi F.V., Hurskyi P.V., Yurchenko S.L. аnd oth. Kh. : ChSUFT, 2009. 206 p.uk_UA
dc.identifier.isbn5978-966-405-39-3-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23313-
dc.description.abstractThe monograph provides concentrated and comprehensively systemized scientific information concerning the use of milk protein in culinary production at restaurants. It is offered in text, technological calculations, figures, flowcharts, and tables to instructors and students engaged in scientific research. This edition has noteworthy visual illustrations, a list of technical questions, and recommended scientific-methodical references for process engineers, who work in the dairy processing industry and wish to improve their knowledge in this scientific area.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherKh. : ChSUFTuk_UA
dc.titleTechnologies of Food Products on the Base of Milk Proteinuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Монографії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mon__Technologies_Food_2009 .pdf3.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.