Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23215
Title: Рентабельність підприємства та основні показники її оцінювання
Authors: Григор’єва, В. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Близнюк, О. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Григор’єва В. Ю. Рентабельність підприємства та основні показники її оцінювання. Наук. кер. О. П. Близнюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 87-88
Series/Report no.: Проблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів;Секція 13
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23215
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-87-88.pdf100.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.