Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБлизнюк, О. П.-
dc.contributor.authorГригор’єва, В. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-17T14:28:14Z-
dc.date.available2023-02-17T14:28:14Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГригор’єва В. Ю. Рентабельність підприємства та основні показники її оцінювання. Наук. кер. О. П. Близнюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 87-88uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23215-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи розвитку обліку і фінансів в умовах сучасних викликів;Секція 13-
dc.titleРентабельність підприємства та основні показники її оцінюванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-87-88.pdf100.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.