Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Назва: | Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану |
Автори: | Коноваліхіна, Т.О |
Ключові слова: | sрасе-аналіз;оцінка;стратегічне положення;ресторан;racial analysis;rating;strategic position;restaurant;sрасе-анализ;оценка;стратегическое положение;ресторан |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Коноваліхіна Т. О. Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 162-168. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сучасні методики стратегічного аналізу та внесено пропозиції із застосування ЗРАСЕ-аналізу в ресторані. The article deals with modern methods of strategic analysis and suggestions of using SPACE-analysis in the restaurant. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_26.pdf | 705.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.