Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Назва: Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану
Автори: Коноваліхіна, Т.О
Ключові слова: sрасе-аналіз;оцінка;стратегічне положення;ресторан;racial analysis;rating;strategic position;restaurant;sрасе-анализ;оценка;стратегическое положение;ресторан
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Коноваліхіна Т. О. Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 162-168.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасні методики стратегічного аналізу та внесено пропозиції із застосування ЗРАСЕ-аналізу в ресторані.
The article deals with modern methods of strategic analysis and suggestions of using SPACE-analysis in the restaurant.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_2_26.pdf705.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.