Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коноваліхіна, Т.О | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-16T20:34:39Z | - |
dc.date.available | 2023-02-16T20:34:39Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Коноваліхіна Т. О. Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 162-168. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто сучасні методики стратегічного аналізу та внесено пропозиції із застосування ЗРАСЕ-аналізу в ресторані. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with modern methods of strategic analysis and suggestions of using SPACE-analysis in the restaurant. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | sрасе-аналіз | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.subject | стратегічне положення | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | racial analysis | uk_UA |
dc.subject | rating | uk_UA |
dc.subject | strategic position | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | sрасе-анализ | uk_UA |
dc.subject | оценка | uk_UA |
dc.subject | стратегическое положение | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.title | Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_26.pdf | 705.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.