Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоноваліхіна, Т.О-
dc.date.accessioned2023-02-16T20:34:39Z-
dc.date.available2023-02-16T20:34:39Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКоноваліхіна Т. О. Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 162-168.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174-
dc.description.abstractРозглянуто сучасні методики стратегічного аналізу та внесено пропозиції із застосування ЗРАСЕ-аналізу в ресторані.uk_UA
dc.description.abstractThe article deals with modern methods of strategic analysis and suggestions of using SPACE-analysis in the restaurant.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectsрасе-аналізuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectстратегічне положенняuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectracial analysisuk_UA
dc.subjectratinguk_UA
dc.subjectstrategic positionuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectsрасе-анализuk_UA
dc.subjectоценкаuk_UA
dc.subjectстратегическое положениеuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.titleЅрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторануuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_26.pdf705.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.