Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Название: Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану
Авторы: Коноваліхіна, Т.О
Ключевые слова: sрасе-аналіз;оцінка;стратегічне положення;ресторан;racial analysis;rating;strategic position;restaurant;sрасе-анализ;оценка;стратегическое положение;ресторан
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Коноваліхіна Т. О. Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 162-168.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасні методики стратегічного аналізу та внесено пропозиції із застосування ЗРАСЕ-аналізу в ресторані.
The article deals with modern methods of strategic analysis and suggestions of using SPACE-analysis in the restaurant.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_2_26.pdf705.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.