Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Title: | Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану |
Authors: | Коноваліхіна, Т.О |
Keywords: | sрасе-аналіз;оцінка;стратегічне положення;ресторан;racial analysis;rating;strategic position;restaurant;sрасе-анализ;оценка;стратегическое положение;ресторан |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Коноваліхіна Т. О. Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 162-168. |
Abstract: | Розглянуто сучасні методики стратегічного аналізу та внесено пропозиції із застосування ЗРАСЕ-аналізу в ресторані. The article deals with modern methods of strategic analysis and suggestions of using SPACE-analysis in the restaurant. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_26.pdf | 705.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.