Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Title: Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану
Authors: Коноваліхіна, Т.О
Keywords: sрасе-аналіз;оцінка;стратегічне положення;ресторан;racial analysis;rating;strategic position;restaurant;sрасе-анализ;оценка;стратегическое положение;ресторан
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Коноваліхіна Т. О. Ѕрасе-аналіз як метод оцінки стратегічного положення ресторану. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 162-168.
Abstract: Розглянуто сучасні методики стратегічного аналізу та внесено пропозиції із застосування ЗРАСЕ-аналізу в ресторані.
The article deals with modern methods of strategic analysis and suggestions of using SPACE-analysis in the restaurant.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23174
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2009_2_26.pdf705.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.