Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080
Назва: | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів |
Інші назви: | Method for taking average sample for determination of custard squash quality |
Автори: | Гордієнко, Інна Миколаївна Пузік, Людмила Михайлівна |
Дата публікації: | 10-лют-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів. Патент України на винахід № 47632 ) МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с. |
Серія/номер: | 47632; |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів, що включає формування середньої проби, який відрізняється тим, що від партії до 100 ящиків включно відбирають вибірку не менше 12 ящиків, з яких відбирають точкові проби масою 10 %, при цьому середня проба становить 14,4 кг кабачка. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
47632-uapatents.com.pdf | 126.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.