Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080
Название: | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів |
Другие названия: | Method for taking average sample for determination of custard squash quality |
Авторы: | Гордієнко, Інна Миколаївна Пузік, Людмила Михайлівна |
Дата публикации: | 10-фев-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів. Патент України на винахід № 47632 ) МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с. |
Серия/номер: | 47632; |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів, що включає формування середньої проби, який відрізняється тим, що від партії до 100 ящиків включно відбирають вибірку не менше 12 ящиків, з яких відбирають точкові проби масою 10 %, при цьому середня проба становить 14,4 кг кабачка. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
47632-uapatents.com.pdf | 126.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.