Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23080
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГордієнко, Інна Миколаївна-
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-02-16T13:50:18Z-
dc.date.available2023-02-16T13:50:18Z-
dc.date.issued2010-02-10-
dc.identifier.citationСпосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів. Патент України на винахід № 47632 ) МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080-
dc.description.abstractСпосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів, що включає формування середньої проби, який відрізняється тим, що від партії до 100 ящиків включно відбирають вибірку не менше 12 ящиків, з яких відбирають точкові проби масою 10 %, при цьому середня проба становить 14,4 кг кабачка.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries47632;-
dc.titleСпосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонівuk_UA
dc.title.alternativeMethod for taking average sample for determination of custard squash qualityuk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47632-uapatents.com.pdf126.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.