Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080
Title: | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів |
Other Titles: | Method for taking average sample for determination of custard squash quality |
Authors: | Гордієнко, Інна Миколаївна Пузік, Людмила Михайлівна |
Issue Date: | 10-Feb-2010 |
Citation: | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів. Патент України на винахід № 47632 ) МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с. |
Series/Report no.: | 47632; |
Abstract: | Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів, що включає формування середньої проби, який відрізняється тим, що від партії до 100 ящиків включно відбирають вибірку не менше 12 ящиків, з яких відбирають точкові проби масою 10 %, при цьому середня проба становить 14,4 кг кабачка. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47632-uapatents.com.pdf | 126.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.