Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080
Title: Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів
Other Titles: Method for taking average sample for determination of custard squash quality
Authors: Гордієнко, Інна Миколаївна
Пузік, Людмила Михайлівна
Issue Date: 10-Feb-2010
Citation: Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів. Патент України на винахід № 47632 ) МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с.
Series/Report no.: 47632;
Abstract: Спосіб відбору середньої проби для визначення якості патисонів, що включає формування середньої проби, який відрізняється тим, що від партії до 100 ящиків включно відбирають вибірку не менше 12 ящиків, з яких відбирають точкові проби масою 10 %, при цьому середня проба становить 14,4 кг кабачка.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23080
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47632-uapatents.com.pdf126.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.