Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072
Title: | Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання |
Other Titles: | Method for determination of ripeness degree of melon fruits for storage |
Authors: | Гордієнко, Інна Миколаївна Пузік, Людмила Михайлівна |
Issue Date: | 10-Feb-2010 |
Citation: | Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання. Патент України на винахід № 47634 МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с. |
Series/Report no.: | 47634; |
Abstract: | Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання, який включає визначення ступеня стиглості плодів дині, який відрізняється тим, що стиглість плодів дині визначають за вмістом сахарози, кількість якої у технічній стиглості становить 50-60 % від загальної кількості цукрів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
47634-uapatents.com.pdf | 86.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.