Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072
Назва: Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання
Інші назви: Method for determination of ripeness degree of melon fruits for storage
Автори: Гордієнко, Інна Миколаївна
Пузік, Людмила Михайлівна
Дата публікації: 10-лют-2010
Бібліографічний опис: Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання. Патент України на винахід № 47634 МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с.
Серія/номер: 47634;
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання, який включає визначення ступеня стиглості плодів дині, який відрізняється тим, що стиглість плодів дині визначають за вмістом сахарози, кількість якої у технічній стиглості становить 50-60 % від загальної кількості цукрів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
47634-uapatents.com.pdf86.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.