Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГордієнко, Інна Миколаївна-
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-02-16T13:38:26Z-
dc.date.available2023-02-16T13:38:26Z-
dc.date.issued2010-02-10-
dc.identifier.citationСпосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання. Патент України на винахід № 47634 МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072-
dc.description.abstractСпосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання, який включає визначення ступеня стиглості плодів дині, який відрізняється тим, що стиглість плодів дині визначають за вмістом сахарози, кількість якої у технічній стиглості становить 50-60 % від загальної кількості цукрів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries47634;-
dc.titleСпосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeMethod for determination of ripeness degree of melon fruits for storageuk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47634-uapatents.com.pdf86.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.