Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072
Название: Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання
Другие названия: Method for determination of ripeness degree of melon fruits for storage
Авторы: Гордієнко, Інна Миколаївна
Пузік, Людмила Михайлівна
Дата публикации: 10-фев-2010
Библиографическое описание: Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання. Патент України на винахід № 47634 МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с.
Серия/номер: 47634;
Краткий осмотр (реферат): Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання, який включає визначення ступеня стиглості плодів дині, який відрізняється тим, що стиглість плодів дині визначають за вмістом сахарози, кількість якої у технічній стиглості становить 50-60 % від загальної кількості цукрів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
47634-uapatents.com.pdf86.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.