Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072
Title: Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання
Other Titles: Method for determination of ripeness degree of melon fruits for storage
Authors: Гордієнко, Інна Миколаївна
Пузік, Людмила Михайлівна
Issue Date: 10-Feb-2010
Citation: Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання. Патент України на винахід № 47634 МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с.
Series/Report no.: 47634;
Abstract: Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання, який включає визначення ступеня стиглості плодів дині, який відрізняється тим, що стиглість плодів дині визначають за вмістом сахарози, кількість якої у технічній стиглості становить 50-60 % від загальної кількості цукрів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47634-uapatents.com.pdf86.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.