Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23065
Назва: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Автори: Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Перцевий, Микола Федорович
Пузік, Людмила Михайлівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Гурський, Петро Васильович
Перцевий, Федір Всеволодович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Полевич, Галина Євгеніївна
Дата публікації: бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на винахід № 48233 МПК (2009) A23C 19/00. Гарнцарек Барбара Чеславівна, Камсуліна Наталія Валеріївна, Перцевий Микола Федорович, Пузік Людмила Михайлівна, Бідюк Дмитро Олегович, Гурський Петро Васильович, Перцевий Федір Всеволодович, Крапивницька Ірина Олексіївна, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Рубіна Вікторія Вікторівна, Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Поліщук Галина Євгеніївна, Полевич Віталій Вадимович. Заяв. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010 р. Бюл. № 5. 3 с.
Серія/номер: 48233;
Короткий огляд (реферат): Спосіботримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10... 15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23065
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48233-uapatents.com.pdf97.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.