Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23065
Название: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Авторы: | Гарнцарек, Барбара Чеславівна Камсуліна, Наталія Валеріївна Перцевий, Микола Федорович Пузік, Людмила Михайлівна Бідюк, Дмитро Олегович Гурський, Петро Васильович Перцевий, Федір Всеволодович Крапивницька, Ірина Олексіївна Міскіевич, Тадеуш Владиславович Рубіна, Вікторія Вікторівна Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Поліщук, Галина Євгеніївна Полевич, Галина Євгеніївна |
Дата публикации: | мар-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на винахід № 48233 МПК (2009) A23C 19/00. Гарнцарек Барбара Чеславівна, Камсуліна Наталія Валеріївна, Перцевий Микола Федорович, Пузік Людмила Михайлівна, Бідюк Дмитро Олегович, Гурський Петро Васильович, Перцевий Федір Всеволодович, Крапивницька Ірина Олексіївна, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Рубіна Вікторія Вікторівна, Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Поліщук Галина Євгеніївна, Полевич Віталій Вадимович. Заяв. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010 р. Бюл. № 5. 3 с. |
Серия/номер: | 48233; |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіботримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10... 15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23065 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
48233-uapatents.com.pdf | 97.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.