Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23065
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарнцарек, Барбара Чеславівна | - |
dc.contributor.author | Камсуліна, Наталія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Микола Федорович | - |
dc.contributor.author | Пузік, Людмила Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Дмитро Олегович | - |
dc.contributor.author | Гурський, Петро Васильович | - |
dc.contributor.author | Перцевий, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Крапивницька, Ірина Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Міскіевич, Тадеуш Владиславович | - |
dc.contributor.author | Рубіна, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Збігнев Елигюсович | - |
dc.contributor.author | Поліщук, Галина Євгеніївна | - |
dc.contributor.author | Полевич, Галина Євгеніївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-16T13:29:45Z | - |
dc.date.available | 2023-02-16T13:29:45Z | - |
dc.date.issued | 2010-03 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент України на винахід № 48233 МПК (2009) A23C 19/00. Гарнцарек Барбара Чеславівна, Камсуліна Наталія Валеріївна, Перцевий Микола Федорович, Пузік Людмила Михайлівна, Бідюк Дмитро Олегович, Гурський Петро Васильович, Перцевий Федір Всеволодович, Крапивницька Ірина Олексіївна, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Рубіна Вікторія Вікторівна, Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Поліщук Галина Євгеніївна, Полевич Віталій Вадимович. Заяв. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010 р. Бюл. № 5. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23065 | - |
dc.description.abstract | Спосіботримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировим компонентом, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85...90 °С протягом 10... 15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують жир кокосовий тугоплавкий, як сіль плавильну використовують цитрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 48233; | - |
dc.title | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
48233-uapatents.com.pdf | 97.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.