Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23004
Назва: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Інші назви: Method for producing structurized paste-like product
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Пузік, Людмила Михайлівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Полевич, Віталій Вадимович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Бідюк, Дмитро Олегович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Дата публікації: 10-бер-2009
Бібліографічний опис: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент Украни на винахід № 48238 МПК (2009) A23C 19/00. Перцевий Федір Всеволодович, Перцевий Микола Федорович, Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Крапивницька Ірина Олексіївна, Гурський Петро Васильович, Пузік Людмила Михайлівна, Камсуліна Наталія Валеріївна, Гарнцарек Барбара Чеславівна, Полевич Віталій Вадимович, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Бідюк Дмитро Олегович, Рубіна Вікторія Вікторівна, Поліщук Галина Євгеніївна. Заяв. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010 р. 3 с.
Серія/номер: 48238;
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23004
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48238-uapatents.com.pdf98.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.