Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23004
Title: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного |
Other Titles: | Method for producing structurized paste-like product |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Перцевий, Микола Федорович Гарнцарек, Збігнев Елигюсович Крапивницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Пузік, Людмила Михайлівна Камсуліна, Наталія Валеріївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Полевич, Віталій Вадимович Міскіевич, Тадеуш Владиславович Бідюк, Дмитро Олегович Рубіна, Вікторія Вікторівна Поліщук, Галина Євгеніївна |
Issue Date: | 10-Mar-2009 |
Citation: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент Украни на винахід № 48238 МПК (2009) A23C 19/00. Перцевий Федір Всеволодович, Перцевий Микола Федорович, Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Крапивницька Ірина Олексіївна, Гурський Петро Васильович, Пузік Людмила Михайлівна, Камсуліна Наталія Валеріївна, Гарнцарек Барбара Чеславівна, Полевич Віталій Вадимович, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Бідюк Дмитро Олегович, Рубіна Вікторія Вікторівна, Поліщук Галина Євгеніївна. Заяв. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010 р. 3 с. |
Series/Report no.: | 48238; |
Abstract: | Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23004 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
48238-uapatents.com.pdf | 98.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.