Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23004
Название: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного
Другие названия: Method for producing structurized paste-like product
Авторы: Перцевий, Федір Всеволодович
Перцевий, Микола Федорович
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Пузік, Людмила Михайлівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Полевич, Віталій Вадимович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Бідюк, Дмитро Олегович
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Дата публикации: 10-мар-2009
Библиографическое описание: Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного. Патент Украни на винахід № 48238 МПК (2009) A23C 19/00. Перцевий Федір Всеволодович, Перцевий Микола Федорович, Гарнцарек Збігнев Елигюсович, Крапивницька Ірина Олексіївна, Гурський Петро Васильович, Пузік Людмила Михайлівна, Камсуліна Наталія Валеріївна, Гарнцарек Барбара Чеславівна, Полевич Віталій Вадимович, Міскіевич Тадеуш Владиславович, Бідюк Дмитро Олегович, Рубіна Вікторія Вікторівна, Поліщук Галина Євгеніївна. Заяв. 21.09.2009. Опубл. 10.03.2010 р. 3 с.
Серия/номер: 48238;
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання структурованого продукту пастоподібного, що включає змішування сиру з жировою компонентою, сіллю плавильною та плавлення суміші при 85-90 °С протягом 10-15 хв., який відрізняється тим, що як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок, молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують соняшникову олію рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують тартрат натрію у водному розчині, а для фіксування отриманої текстури як структуроутворювач використовують підготовлений водний розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23004
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
48238-uapatents.com.pdf98.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.