Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22910
Название: Організаційно-методичні підходи щoдo формування вартості готельних послуг
Авторы: Белебеха, І.О.
Герасимова, Н.C.
Ключевые слова: готельні послуги;вартість;організаційно-методичні підходи;hotel services;cost;organizational and methodological approaches;гостиничные услуги;стоимость;организационно-методические подходы
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Белебеха І. О., Герасимова Н. C. Організаційно-методичні підходи щoдo формування вартості готельних послуг. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 59-65.
Краткий осмотр (реферат): Подано результати дослідження методичних підходів щодо формування вартості послуг підприємств готельного бізнесу.
In the article the results of research of methodical approaches are presented to forming of cost of services of enterprises of hotel business.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22910
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2009_2_11.pdf683.87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.