Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22910
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Белебеха, І.О. | - |
dc.contributor.author | Герасимова, Н.C. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T16:43:24Z | - |
dc.date.available | 2023-02-15T16:43:24Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Белебеха І. О., Герасимова Н. C. Організаційно-методичні підходи щoдo формування вартості готельних послуг. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 59-65. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22910 | - |
dc.description.abstract | Подано результати дослідження методичних підходів щодо формування вартості послуг підприємств готельного бізнесу. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the results of research of methodical approaches are presented to forming of cost of services of enterprises of hotel business. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | готельні послуги | uk_UA |
dc.subject | вартість | uk_UA |
dc.subject | організаційно-методичні підходи | uk_UA |
dc.subject | hotel services | uk_UA |
dc.subject | cost | uk_UA |
dc.subject | organizational and methodological approaches | uk_UA |
dc.subject | гостиничные услуги | uk_UA |
dc.subject | стоимость | uk_UA |
dc.subject | организационно-методические подходы | uk_UA |
dc.title | Організаційно-методичні підходи щoдo формування вартості готельних послуг | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_11.pdf | 683.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.