Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22910
Title: | Організаційно-методичні підходи щoдo формування вартості готельних послуг |
Authors: | Белебеха, І.О. Герасимова, Н.C. |
Keywords: | готельні послуги;вартість;організаційно-методичні підходи;hotel services;cost;organizational and methodological approaches;гостиничные услуги;стоимость;организационно-методические подходы |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Белебеха І. О., Герасимова Н. C. Організаційно-методичні підходи щoдo формування вартості готельних послуг. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 59-65. |
Abstract: | Подано результати дослідження методичних підходів щодо формування вартості послуг підприємств готельного бізнесу. In the article the results of research of methodical approaches are presented to forming of cost of services of enterprises of hotel business. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22910 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2009_2_11.pdf | 683.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.