Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22852
Название: Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції
Авторы: Артемов, О. А.
Научный руководитель: Филипенко, О. М.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Артемов О. А. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції. Наук. кер. О. М. Филипенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 3
Серия/номер: Економічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22852
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-3.pdf96.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.