Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22852
Title: | Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції |
Authors: | Артемов, О. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Филипенко, О. М. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Артемов О. А. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції. Наук. кер. О. М. Филипенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 3 |
Series/Report no.: | Економічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22852 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-3.pdf | 96.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.