Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22852
Title: Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції
Authors: Артемов, О. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Филипенко, О. М.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Артемов О. А. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції. Наук. кер. О. М. Филипенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 3
Series/Report no.: Економічні проблеми та перспективи розвитку бізнесу;Секція 11
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22852
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-3.pdf96.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.