Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749
Назва: | Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства |
Автори: | Євтушенко, О. |
Науковий керівник : | Ольшанський, O. В. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Євтушенко О. Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. O. В. Ольшанський ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 46-47. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749 |
Розташовується у зібраннях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-46-47.pdf | 368.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.