Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ольшанський, O. В. | - |
dc.contributor.author | Євтушенко, О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T16:47:12Z | - |
dc.date.available | 2023-02-14T16:47:12Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Євтушенко О. Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. O. В. Ольшанський ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 46-47. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Традиції та інновації харчування туристів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-46-47.pdf | 368.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.