Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОльшанський, O. В.-
dc.contributor.authorЄвтушенко, О.-
dc.date.accessioned2023-02-14T16:47:12Z-
dc.date.available2023-02-14T16:47:12Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЄвтушенко О. Процесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. O. В. Ольшанський ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 46-47.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22749-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПроцесний підхід у концепції стратегічного управління підприємствами ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-46-47.pdf368.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.