Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689
Название: | Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». |
Авторы: | Воронцова, Жанна Вадимівна Пак, Андрій Олегович Павлюк, Ігор Миколайович |
Ключевые слова: | харчова сировина;методи дослідження;фізико-хімічні методи;харчові технології;технологія харчування;лабораторні роботи |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Воронцова Ж. В., Пак А. О., Пак І. М. Методи контролю продукції в галузі. Частина 1.Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 ? "Харчові технології та інженерія" піднапрямку "Технологія харчування": методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 52 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Методи контролю продукції в галузі» призначені для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 – «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Виконання лабораторних робіт є обов’язковою складовою навчального процесу з цієї дисципліни. Лабораторний практикум необхідний студентам для опанування сучасними фізико-хімічними методами дослідження, які застосовуються під час аналізу продовольчої сировини і харчової продукції, для набуття студентами навичок та вмінь працювати з лабораторним устаткуванням. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2014_MKPH_Lab_ praktykum.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.