Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689
Название: Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування».
Авторы: Воронцова, Жанна Вадимівна
Пак, Андрій Олегович
Павлюк, Ігор Миколайович
Ключевые слова: харчова сировина;методи дослідження;фізико-хімічні методи;харчові технології;технологія харчування;лабораторні роботи
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Воронцова Ж. В., Пак А. О., Пак І. М. Методи контролю продукції в галузі. Частина 1.Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 ? "Харчові технології та інженерія" піднапрямку "Технологія харчування": методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Методи контролю продукції в галузі» призначені для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 – «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Виконання лабораторних робіт є обов’язковою складовою навчального процесу з цієї дисципліни. Лабораторний практикум необхідний студентам для опанування сучасними фізико-хімічними методами дослідження, які застосовуються під час аналізу продовольчої сировини і харчової продукції, для набуття студентами навичок та вмінь працювати з лабораторним устаткуванням.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2014_MKPH_Lab_ praktykum.pdf1.63 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.