Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоронцова, Жанна Вадимівна-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.contributor.authorПавлюк, Ігор Миколайович-
dc.date.accessioned2023-02-13T21:04:16Z-
dc.date.available2023-02-13T21:04:16Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВоронцова Ж. В., Пак А. О., Пак І. М. Методи контролю продукції в галузі. Частина 1.Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 ? "Харчові технології та інженерія" піднапрямку "Технологія харчування": методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Методи контролю продукції в галузі» призначені для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 – «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Виконання лабораторних робіт є обов’язковою складовою навчального процесу з цієї дисципліни. Лабораторний практикум необхідний студентам для опанування сучасними фізико-хімічними методами дослідження, які застосовуються під час аналізу продовольчої сировини і харчової продукції, для набуття студентами навичок та вмінь працювати з лабораторним устаткуванням.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчова сировинаuk_UA
dc.subjectметоди дослідженняuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні методиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтехнологія харчуванняuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.titleМетоди контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701  «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування».uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2014_MKPH_Lab_ praktykum.pdf1.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.