Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воронцова, Жанна Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Пак, Андрій Олегович | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Ігор Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-13T21:04:16Z | - |
dc.date.available | 2023-02-13T21:04:16Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Воронцова Ж. В., Пак А. О., Пак І. М. Методи контролю продукції в галузі. Частина 1.Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 ? "Харчові технології та інженерія" піднапрямку "Технологія харчування": методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22689 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки до виконання лабораторного практикуму з дисципліни «Методи контролю продукції в галузі» призначені для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.051701 – «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». Виконання лабораторних робіт є обов’язковою складовою навчального процесу з цієї дисципліни. Лабораторний практикум необхідний студентам для опанування сучасними фізико-хімічними методами дослідження, які застосовуються під час аналізу продовольчої сировини і харчової продукції, для набуття студентами навичок та вмінь працювати з лабораторним устаткуванням. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчова сировина | uk_UA |
dc.subject | методи дослідження | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні методи | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | технологія харчування | uk_UA |
dc.subject | лабораторні роботи | uk_UA |
dc.title | Методи контролю продукції в галузі. Частина 1. Фізичні методи дослідження продовольчої сировини і харчової продукції для студентів напряму підготовки: 6.051701 «Харчові технології та інженерія» піднапрямку «Технологія харчування». | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2014_MKPH_Lab_ praktykum.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.